Gratis bokföringsprogram

Din guide bland gratis bokföringsprogram. Vi listar de bästa programmen för bokföring. Gratis, enkelt och online. Finns för enskild firma, aktiebolag, handelsbolag och föreningar.


Kapitas - Bokföringsprogram


Gå till deras hemsida »

Kapitas är ett gratis bokföringsprogram online för mindre företag upp till 10 anställda. Det är enkelt, kraftfullt och passar både nybörjare och proffs. Grundversionen är gratis och för bara 59 kr i månaden får du bland annat:

- Fri support
- Personlig hjälp att komma igång
- Automatisk felsökning och bokföring av momsrapporten
- Automatisk överföring av ingående balans

Vi tycker det ska vara lätt att bokföra. Kapitas är webbaserat, vilket innebär att du kan bokföra online oavsett om du är hemma, på kontoret eller på resande fot, helt utan krångliga installationer. Med hjälp av konteringsmallar automatiserar du enkelt återkommande delar av din bokföring och med den smidiga sökfunktionen får du hjälp att finna rätt konto när du bokför. Kapitas bokföringsprogram passar alla typer av företag och föreningar, Enskild firma, Handelsbolag och Aktiebolag. (Källa: www.kapitas.se)


Funktioner:

Bokföring Ok Lager
Reskontra Löner
Fakturering Order

Support:

E-post Ok
Chat Ok
Telefon

Pris: Gratis. Plusversionen som inkluderar support och samtliga funktioner kostar 59kr per månad.

Backup: Automatisk säkerhetskopiering flera gånger varje dag. Du kan även själv med ett knapptryck exportera all din bokföring till en SIE4-fil.

Språk: Svenska

Operativsystem: Windows, Mac OS X, Linux

Hemsida:


Skärmbilder: