Gratis bokföringsprogram

Din guide bland gratis bokföringsprogram. Vi listar de bästa programmen för bokföring. Gratis, enkelt och online. Finns för enskild firma, aktiebolag, handelsbolag och föreningar.


Doxus Tidrapportering


Gå till deras hemsida »

Doxus är ett enkelt program för att hantera arbetsorder och tidrapporter för små och medelstora företag. Programmet är en webb-app som fungerar på datorer, surfplattor och smarta telefoner oberoende av operativsystem. Doxus håller rätt på arbeten och uppgifter om arbetet, kunder och personal vilket gör det till ett verktyg som underlättar vardagen. Arbetad tid registreras enkelt på respektive arbete. Uppgifterna kan sedan användas i rapporter för fakturaunderlag och för hantering av löner.

Doxus har en mängd tillvalstjänster för att kunna anpassas efter olika företags verksamhet och behov. Det finns stöd för kostnader och resor, lager, offert och faktura, frånvaro, närvaro kundinloggning och mycket mer. Doxus är ett flexibelt tidrapporteringssystem som är enkelt att använda. All data sparas i molnet på en separat server för respektive företag, varje medarbetare har sin inloggning med olika funktioner beroende på roll.

(Källa: doxus.se)


Pris: Från 240kr/månad

Hemsida:


Skärmbilder: