Gratis bokföringsprogram

Din guide bland gratis bokföringsprogram. Vi listar de bästa programmen för bokföring. Gratis, enkelt och online. Finns för enskild firma, aktiebolag, handelsbolag och föreningar.


BL Förening Bokföringsprogram


Gå till deras hemsida »

BL Förening är ett bokföringsprogram med ett antal specialfunktioner som underlättar för föreningens kassör, bland annat bokföring mot olika kostnadsställen och budgetfunktion. Kontoplanen i BL Förening är anpassad för ideella föreningar.

- Smidiga konteringsguider
Med hjälp av konteringsguider blir dina verifikationer konterade automatiskt genom att du väljer vilken typ av händelse det är.

- Verifikationsregistrering
Snabbinmatning av datum, bläddring i kontoplanen, kontroll- och sökfunktioner är exempel på funktioner du kan utnyttja vid inmatningen.

- Kostnadsställen
Med kostnadsställen kan du få en ytterligare dimension i redovisningen. Du kan få en detaljerad rapportering utan att behöva öka antalet konton.

- Inventarieförteckning
I programmet finns en inventarieförteckning inlagd som hjälper dig att hålla ordning på föreningens inventarier, maskiner och fordon.

- Färdiga rapporter
Det finns många färdiga bokföringsrapporter, t ex dagbok, huvudbok, momsrapport, balansrapport och olika resultatrapporter.

- Bokföringskontroll
Med hjälp av de kontroll- och sökfunktioner som finns i BL Förening är det enkelt att hitta eventuella fel i bokföringen eller se hur du konterat en viss verifikation.

Pris: 129 kr / mån

Funktioner som ingår:

Bokföring Ok Lager
Reskontra Löner
Fakturering Order

Support:

E-post Ok
Chat
Telefon Ok

Backup: Möjlighet att lokalt spara data med manuell intern/extern säkerhetskopiering, eller internetbaserad molnlösning med automatisk säkerhetskopiering

Språk: Svenska

Operativsystem: Programmet går att köra i Windows 10/8. BL Administration kan installeras i 64-bitars operativsystem.

Hemsida:


Skärmbilder: