Gratis bokföringsprogram

Din guide bland gratis bokföringsprogram. Vi listar de bästa programmen för bokföring. Gratis, enkelt och online. Finns för enskild firma, aktiebolag, handelsbolag och föreningar.


Acconomy Bokföringsprogram


Gå till deras hemsida »

Acconomy bokföringsprogram - Automatiserad bokföring på dina villkor

Här finns alla nämnda funktioner och många fler som du behöver för att få ordning på din verksamhet. En hel ekonomiavdelning på fickan till ett pris som passar dig.

Acconomy har en komplett bokföringsdel. Här finns möjlighet att koppla dina banktransaktioner till systemet, du får då en automatisk avstämning av företagets bankkonto. Det och mycket mer hittar du i bokföringsdelen.

- Fakturering
I Acconomys faktureringsdel kan du enkelt skapa ditt företags fakturor. Allting blir automatiskt bokfört och du väljer enkelt hur du vill att fakturan ska skickas till mottagaren.

- Offert & Order
Ofta skriver du en offert innan en faktisk försäljning, och offerten blir till en order som därefter blir en faktura. Genom att registrera alla artiklar direkt när du skriver en offert blir fakturan väldigt enkel att göra. Du godkänner bara offerten, gör eventuella förändringar i själva ordern och därefter följer en faktura helt automatiskt.

- Fakturaköp
Redan när du skapar en faktura kan du direkt skicka in den för fakturaköp. Detta innebär att du oftast kommer att få utbetalt pengarna för din faktura samma dag. I Acconomy kan du välja någon av våra samarbetspartners Euro Finans AB eller Prioritet Finans AB.

- Momskontroll
När momsen ska redovisas kan du på ett enkelt sätt ta fram en momsrapport. Du kan skicka in momsrapporten elektroniskt till skatteverket. Dessutom finns en inbyggd momskontroll som direkt tala om för dig om någonting verkar vara felaktigt i de underlag som finns i systemet. Acconomy talar helt enkelt om för dig där det kanske finns felaktigheter.

- Besiktning av bokföring
Har du gjort redovisningen för ditt företag men är osäker på om allt är rätt? Boka då en besiktning av din redovisning till ett fast pris. Vi går igenom din redovisning och ger tips om vad som kan förbättras. Perfekt att göra i samband med årsavslut.

- Bankfiler
Det är mycket enkelt att koppla ihop din bank med Acconomy. Du gör detta genom att läsa in alla transaktioner i Acconomy. Systemet kommer att känna av transaktioner som funnits tidigare och ger dig automatiska förslag till konton. Du behöver oftast bara godkänna Acconomys konteringsförslag. Banken blir då helt korrekt. Den automatiska filinläsningen av transaktioner kan du också använda till företagets skattekonto, depåkonto och liknande.

- Redovisning
Om du vill ha hjälp med redovisningen kan du anlita oss för det också. Kanske gör du vissa delar själv och vill ha ett bollplank när det blir bokslut och större avstämningar? Eller också tar vi hand om hela bokföringen. Du använder då Acconomys enkla sätt att registrera dina underlag elektroniskt. Resten tar vi hand om. Och du, vi använder fasta priser. Du vet vad redovisningen kostar i förväg.Pris: Gratis för de mest grundläggande funktionerna.

Funktioner som ingår i gratisversionen:

Bokföring Ok Lager
Reskontra Löner
Fakturering Ok Order Ok

Support:

E-post Ok
Chat
Telefon

Backup: Automatisk backup online.

Språk: Svenska

Operativsystem: Samtliga, programmet är webbaserat och fungerar även på mobil och surfplatta

Hemsida:


Skärmbilder: