Gratis bokföringsprogram

Din guide bland gratis bokföringsprogram. Vi listar de bästa programmen för bokföring. Gratis, enkelt, online, traditionellt eller avancerat? Du väljer. Finns för enskild firma, aktiebolag, handelsbolag och föreningar.


TOJ (Tid- Och Jobbrapportering)


Gå till deras hemsida »

TOJ är ett webbaserat system för tidrapportering som snabbt och enkelt ger svar på vart timmarna tar vägen. God kontroll på upparbetade timmar och kostnader är en av grundförutsättningarna för en effektiv projektdrift.
Med ett webbaserat system för tidrapportering försvinner i princip all administration kring tidrapporteringen, projektuppföljningen förenklas och risken för fel minimeras. TOJ:s rapporter gör att du enkelt kan visualisera informationen för uppföljning och styrning av projekt och linjeverksamhet. Självklart bygger TOJ på standardkomponenter från Microsoft vilket medför att TOJ är väldigt lättanvänt och mycket enkelt att koppla ihop med andra system som exempelvis SPCS, Accapta, Navision, Jeeves, Hogia, Movex, osv.
TOJ spar tid och pengar
Syftet med TOJ är att ni skall spara både tid och pengar då ni får en enklare tidrapportering och bättre kontroll på projektuppföljningen. Ditt företag abonnerar på systemet till en månadskostnad av endast 37 kr/användare (minst 5 användare). inkl. uppgraderingar och support. TOJ är helt fritt från initial- och installationskostnader.
Testa fritt helt utan kostnad
Fyll i formuläret nedan. Inom 5 minuter har du dina inloggningsuppgifter på mail och du kan börja använda TOJ direkt. När du är redo att gå vidare med TOJ godkänner du vårt licensavtal där fakturering sker på årsbasis.
TOJ användas idag av både småföretag upp till stora koncerner med flera tusen anställda och verksamheter på flera kontinenter.
(Källa: informer.se)


Pris: 37 kr/användare per månad

Hemsida:


Skärmbilder: