Gratis bokföringsprogram

Din guide bland gratis bokföringsprogram. Vi listar de bästa programmen för bokföring. Gratis, enkelt, online, traditionellt eller avancerat? Du väljer. Finns för enskild firma, aktiebolag, handelsbolag och föreningar.


TIME Tidsredovisning


Gå till deras hemsida »

TIME är ett webbaserat program för smidig tidsredovisning. Med tidsredovisningsprogrammet Artologik TIME blir tidredovisning så enkel att den verkligen blir gjord. Och eftersom programmet är webbaserat kan du göra din tidredovisning var du än befinner dig.
TIME är utformat för enkel och kontinuerlig tidrapportering och för att hålla ordning på företagets personalresurser. Programmet är flexibelt och anpassas på ett enkelt sätt till er organisations behov, och fungerar lika bra vare sig företaget är litet eller stort. Ni kan själva välja hur detaljerad informationen ska vara och får på så sätt koll på hur projekten fortskrider. Dessa är även perfekta underlag för bokföring.
När ett projekt är avslutat blir den samlade informationen i TIME också ett bra offertunderlag för andra, liknande projekt! (Källa: artologik.com)


Pris: Från 670 kr/mån

Hemsida:


Skärmbilder: