Gratis bokföringsprogram

Din guide bland gratis bokföringsprogram. Vi listar de bästa programmen för bokföring. Gratis, enkelt, online, traditionellt eller avancerat? Du väljer. Finns för enskild firma, aktiebolag, handelsbolag och föreningar.


Sliptree Faktureringsprogram


Gå till deras hemsida »

Att hålla reda på dina fakturor har aldrig varit så enkelt. Som företagare vill du ha en översikt över fakturor när och var som helst du behöver dem. Sliptree gör detta enkelt – alla dina fakturor sparas i systemet och sorteras efter fakturering månad så att översikt av din månatliga fakturering är lätt.

Behöver du lagra offline kopior av dina fakturor för att hålla dem trygga eller för andra ändamål? Inga problem! Bara ladda ner alla dina fakturor i en fin zip mapp genom att klicka på en enda knapp.
Behöver du hålla reda på kreditfakturor? Sliptree ger en översikt över betalda fakturor och de som behöver en påminnelse.

Inte en stor beundrare av siffror och beräkning av skatt? Sliptree tar hand om mervärdesskatt beräkningar på dina fakturor för dig. Skriv bara in beloppet med eller utan skatt och Sliptree tar hand om resten.

Sliptree har också inbyggd skattesatser för alla EU-länder. Sliptree ger dig verktyg och funktioner som den förinstallerade kundlistor, vacker design och online faktura lagring som inte existerar i Excel eller Word – allt det med ett enda mål i sikte – att fakturor skapas så enkelt som möjligt.


Pris: Gratis upp till fakturering av 9000kr därefter 170 kr/mån

Hemsida:


Skärmbilder: