Gratis bokföringsprogram

Din guide bland gratis bokföringsprogram. Vi listar de bästa programmen för bokföring. Gratis, enkelt, online, traditionellt eller avancerat? Du väljer. Finns för enskild firma, aktiebolag, handelsbolag och föreningar.


FlexiShop Kassasystem


Gå till deras hemsida »

FlexiShop knyter ihop säcken med fysisk butik och e-handel. Det optimala blir att sköta hela försäljningen på ett ställe för både butik och för webb. På det sättet kan man spara både tid och pengar. Er webbshop blir designad efter er företagsprofil och kan anpassas utefter era behov. En beställning på webbplatsen går oftast från ett produktgalleri, ner i en kundvagn och till sist utcheckning. Efter betalning skrivs sedan order och kvitto och lagerhållningen kan uppdateras. FlexiShop är till för att förenkla din vardag som försäljare. En av de mest omtyckta funktionerna FlexiShop är det integrerade packning- och leveranssystemet.
FlexiShop kan kopplas till Unifauns system för leveranshantering. När du packat en beställning är det så enkelt som ett par klick att skriva ut rätt fraktetikett för den transportör, t.ex. DHL, som ska ta hand om leveransen. FlexiShop är enkel att hantera, håller hög säkerhet och erbjuds till ett attraktivt pris.

Vi skiljer oss från mängden på fem avgörande punkter:

FlexiShop kräver ingen dyr investering
FlexiShop kräver ingen lång bindningstid
FlexiShop kräver ingen lokal installation
FlexiShop kräver ingen lokal service
FlexiShop hanterar kontokort med chip på EMV-godkänd säkerhetsnivå, viket fråntar butikerna ansvaret för kortbedrägerier

(Källa: hostit.se)

Hemsida:


Skärmbilder: