Gratis bokföringsprogram

Din guide bland gratis bokföringsprogram. Vi listar de bästa programmen för bokföring. Gratis, enkelt, online, traditionellt eller avancerat? Du väljer. Finns för enskild firma, aktiebolag, handelsbolag och föreningar.


Fakturera Enkelt för Iphone och Ipad


Gå till deras hemsida »

Fakturera från din iPad eller iPhone Med Fakturera Enkelt kan du enkelt skapa fakturor och skicka dem direkt från din iPad eller iPhone. Fakturera Enkelt är en enkel och flexibel lösning för faktureringen.

Är du hantverkare så Fakturera Enkelt den perfekta appen för dig. Du skapar enkelt Rot- och Rut-fakturor och kan även skapa ansökningen till Skatteverket direkt i appen om du vill. Bokföringstransaktionerna skapas automatiskt och de kan du sedan skicka till den som tar hand om bokföringen.

Fakturera Enkelt är skapad för svenska förhållanden och fakturorna uppfyller naturligtvis de krav som ställs på fakturor i Sverige. Men Fakturera Enkelt är mycket mer än en app för att skapa fakturor. Du kan också registrera betalningar, skapa kontantfakturor, kreditera fakturor med mera. Fakturera Enkelt är en flexibel och komplett lösning för din fakturering som du kan bära med dig i fickan!

Appen skapar också automatiskt bokföringstransaktioner från fakturor och betalningar. Bokföringstransaktionerna kan du sedan skicka i form av en SIE4-fil till din redovisningskonsult eller till dig själv. (Källa: adaro.se)


Pris: 519 kr

Hemsida:


Skärmbilder: