Gratis bokföringsprogram

Din guide bland gratis bokföringsprogram. Vi listar de bästa programmen för bokföring. Gratis, enkelt, online, traditionellt eller avancerat? Du väljer. Finns för enskild firma, aktiebolag, handelsbolag och föreningar.


Ekonomiq Redovisningsbyrå


Gå till deras hemsida »

Ekonomiq är en redovisningsbyrå som månar om att hålla en hög och proffsig servicenivå vilket skapar en trygghet för dig som företagare.

Vi är Auktoriserade Redovisningskonsulter vilket innebär att vi genomgår återkommande kvalitetskontroller samt följer Reko, Svensk standard för redovisningstjänster. Reko är ett ramverk för god redovisningssed som branschföreningen FAR och SRF arbetar utifrån. När du anlitar en auktoriserad redovisningskonsult ska du kunna vila trygg i att du får hög kvalitet på dina redovisningstjänster.

Tack vare vår breda kompetens kan du hos Ekonomiq också få hjälp med att hitta din samarbetspartner kring många av de tjänster som du som företagare kan behöva hjälp med. Vi har ett stort kontaktnät och kan hjälpa dig med att hitta såväl revisorer, skatteexperter, advokater mm.

Nedan ser du några av de tjänster vi kan tillhandahålla.
- Löpande bokföring
- Elektronisk fakturahantering och attestrutiner
- Fakturering
- Bokslut/Årsredovisning
- Skattedeklaration
- Momsredovisning
- Löneadministration
- Statistik till SCB, FORA mfl
- Myndighetskontakter
- Skatterådgivning
- Köp och uppstart av aktiebolag
- Lagerbolagsköp

Vi arbetar bl a med bokföringsprogrammen Fortnox och Hogia.
(Källa: ekonomiq.se)


Pris: Kontakta Ekonomiq för offert

Hemsida: