Gratis bokföringsprogram

Din guide bland gratis bokföringsprogram. Vi listar de bästa programmen för bokföring. Gratis, enkelt, online, traditionellt eller avancerat? Du väljer. Finns för enskild firma, aktiebolag, handelsbolag och föreningar.


eFRedo Bokföringsprogram


Gå till deras hemsida »

eFRedo är ett unikt bokföringsprogram för Enskild Firma. Det är också ett faktureringsprogram och skatteprogram, speciellt framtaget för den som driver Enskild Firma eller skattar för näringsverksamhet.
Den största skillnaden mellan eFRedo och ett traditionellt bokföringsprogram, är att eFRedo kan generera ett skatteuträknat resultat. Detta innebär en mycket stor fördel eftersom det när som helst under inkomståret är möjligt att se hur man ligger till skattemässigt, och därigenom kunna vidta åtgärder för att undvika en skattechock vid inkomstdeklarationen. Andra saker som utmärker eFRedo är att besvärliga bokföringsrutiner, t. ex avskrivningar och årsavslut kan beräknas och utföras med automatik.
(Källa eFRedo manual & efredo.se)

Funktioner:

Bokföring Ok Lager Ok
Reskontra Ok Löner
Fakturering Ok Order

Support:

E-post Ok
Chat
Telefon

Pris: Gratis de första 60 dagarna, därefter 620 kr per år.

Backup: Om du kör programmet lokalt på din dator behöver du själv ta backup kontinuerligt. För molntjänsten tas backup centralt.

Språk: Svenska

Operativsystem: Windows 95, 98, 2000, XP, Vista, Windows 7 eller 8

Hemsida:


Skärmbilder: