Gratis bokföringsprogram

Din guide bland gratis bokföringsprogram. Vi listar de bästa programmen för bokföring. Gratis, enkelt, online, traditionellt eller avancerat? Du väljer. Finns för enskild firma, aktiebolag, handelsbolag och föreningar.


Adaro Bokföring för Mac


Gå till deras hemsida »

Adaro Bokföring är ett enkelt och modernt bokföringsprogram för Mac som passar alla småföretagare och föreningar som vill sköta bokföringen på en Mac. Programmet är väl genomtänkt och designat för att alla funktioner skall finnas lätt tillgängliga och vara enkla att överskåda. Med några få klick kan du snabbt få en överblick över företagets ekonomi.

Adaro Bokföring är ett bokföringsprogram för Mac som är enkelt och lätt att arbeta med men det innehåller också avancerade funktioner. I programmets huvuddialog registrerar du enkelt verifikat och får hjälp med konteringen genom kortfattade konteringsinstruktioner som automatiskt uppdateras efter hand som du matar in eller letar fram ditt konto.

Om du behöver rätta ett verifikat gör du naturligtvis det i samma dialog genom att stryka och lägga till nya rader. Eftersom alla ändringar till ursprungsverifikatet sparas separat kan du enkelt senare se vilka ändringar som gjorts.

Automatkonteringar kan också förenkla ditt arbete. Det finns ett antal anpassade automatkonteringar färdiga att använda och vill du skapa egna kan du lätt göra det. (Källa: adaro.se)

Funktioner:

Bokföring Ok Lager
Reskontra Löner
Fakturering Order

Support:

E-post Ok
Chat
Telefon

Pris: 519 kr i engångskostnad

Backup: Du behöver själv ta backup på din bokföring.

Språk: Svenska

Operativsystem: Mac OS X

Hemsida:


Skärmbilder: